skånecupen

Många spännande matcher i Skånecupen

191230 Vellinges Julia Jonsson och Höllvikens Izabella Persson och i bakgrunden domare Niklas Andersson under matchen mellan BK Höllviken och Vellinge IF under ungdomsturneringen Skånecupen i fotboll den 30 december 2019 i Malmö. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92417

191230 Vellinges Julia Jonsson och Höllvikens Izabella Persson och i bakgrunden domare Niklas Andersson under matchen mellan BK Höllviken och Vellinge IF under ungdomsturneringen Skånecupen i fotboll den 30 december 2019 i Malmö.
Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92417

Måndagen den 30 december var det på allvar dags för tjejerna att göra entré i Skånecupen. F9, F10, F11, F16 samt juniorklassen var i spel och vilka matcher det blev!

I F16-klassen var det två lag som stack ut och gick obesegrade genom hela grupp- och slutspelet.

Dösjöbro IF vann mot FC Staffanstorp 2, IK Pandora FF och GIF Nike samt spelade 0–0 mot FC Rosengård. Lika bra var FC Rosengård som utöver den oavgjorda matchen mot Dösjöbro IF besegrade IK Pandora FF, FC Staffanstorp 2 och Husie IF. Dösjöbro IF och FC Rosengård möts nu i en oerhört spännande final den 6/1 klockan 10:20 i Kombihallen. Missa inte!

I juniorklassen blir det också Djösjöbro IF i final. Laget slog ut Vellinge med 4–1 i semifinalen. I finalen väntar nu BK Höllviken som vann med 6–5 över FC Staffanstorp.

När nyårsmaten och nyårsdagspizzan hade lagt sig var det återigen dags för härlig innefotboll den 2/1 då P11 & P15 var i farten.

I P15 imponerade Kvarnby IK och Malmö FF och kvartsfinalen lagen emellan blev en riktig höjdare för publiken! MFF ledde med 3–1 men Kvarnby IK vände till 4–3. Med bara sekunder kvar kunde dock MFF sätta 4–4 och ta matchen till straffar där himmelsblått till slut drog det längsta strået. I semifinal slog MFF sedan Ystads IF FF med 4–0 och är klart för final. Där väntar BK Olympic.

SE HELA SPELSCHEMAT HÄR

Har du inte möjlighet att vara på plats på Skånecupen för att följa ditt favoritlag kan du se alla matcher via SolidSport – såväl live som i efterhand! Klicka här